SPECTACULAIR:   V-Bal zoekt jou! Word redacteur in ons team!

Altidore kon naar Oost-Europa maar AZ hielp niet

Altidore kon naar Oost-Europa maar AZ hielp niet

15-11-2012 13:10 - De club topscorer Jozy Altidore wordt al de enige tijd gevolgd door andere clubs. De AZ directeur voetbalzaken Earnest Stewart bevestigt via de officiële kanalen van de Alkmaarders dat er in de zomer een bod is neergelegd ‘uit een kapitaalkrachtig land in Oost-Europa’. AZ wilde de Amerikaan niet laten gaan maar hij wou zelf ook niet.


“Ik kan het bedrag van acht miljoen euro niet bevestigen”, zegt Stewart. “Dat bod kwam echter op een heel laat tijdstip binnen, waardoor wij niet adequaat konden handelen wat betreft het aantrekken van een eventuele opvolger. Voor ons was het dus niet interessant genoeg. Daarnaast wilde Jozy graag bij AZ blijven.”

 

Op dit moment zijn er genoeg clubs die interesse hebben voor de spits. Zo zegt Stewart dat er veel grote clubs op de tribune zitten.  “Hij is zich geweldig aan het ontwikkelen: is een aanspeelpunt voor het elftal, voetbalt goed mee en vertaalt dat ook nog in doelpunten. Dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. Ook dit seizoen zitten er vaak scouts van grote clubs als Barcelona, Bayern München, Chelsea en Tottenham Hotspur bij AZ op de tribune.”

Door: Angelo

◄ vorige bericht ► volgende bericht
Laat direct je reactie achter!

Wil jij direct op het bericht reageren? Dat kan heel eenvoudig en waarderen wij en andere voetballiefhebbers enorm! Log direct in via Facebook en laat je reactie achter!Login of registreer snel!


 

Nog geen reacties geplaatst

Er zijn nog geen reacties geplaatst zorg dat je de eerste bent! Log dirct in via facebook en laat je reactie achter!

19