The Guardian: De Jong kan naar Manchester City

17-10-2018 13:04 - Door: MaxKoehorst

The Guardian: De Jong kan naar Manchester City

Het Engelse Manchester City zou naast clubs als Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Real Madrid ook diepgaande interesse hebben in Frenkie de Jong. Trainer Pep Guardiola zou de speler geweldig vinden en wil hem zo snel mogelijk ophalen bij Ajax.

Vervolg: The Guardian: De Jong kan naar Manchester City

Volgens de Engelse krant The Guardian zou Ajax dan ook niet gek moeten staan kijken als er door Manchester City een mooi openingsbod wordt gegeven. Technisch directeur Marc Overmars kan echter ook op een bod uit Barcelona rekenen, de prijs van De Jong kan dan opeens van 70 miljoen naar 90 of zelfs meer gaan.

 

Maar niet alleen de middenvelder staat in de interesse van de top. Zijn ploeggenoot Matthijs de Ligt heeft precies hetzelfde verhaal; bij hem wordt alleen al gesproken over 50 miljoen van Juventus. Ook daar zou Barcelona een hoger bod op willen doen deze zomer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

The Guardian: De Jong kan naar Manchester City

Een korte samenvatting: Het Engelse Manchester City zou naast clubs als Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Real Madrid ook diepgaande interesse hebben in Frenkie de Jong. Trainer Pep Guardiola zou de speler geweldig vinden en wil hem zo snel mogelijk ophalen bij Ajax..

Meest gelezen