Fardim officieel ontslagen bij kwakkelend AS Monaco

11-10-2018 19:05 - Door: M.d.Z.

Fardim officieel ontslagen bij kwakkelend AS Monaco

Waar woensdag de naam van oud Gunner Thierry Henry al werd genoemd als eventueel opvolger van Leonardo Jardim bij AS Monaco, hebben de Monagasken nu de daad bij het woord gevoegd.

Vervolg: Fardim officieel ontslagen bij kwakkelend AS Monaco

De nummer laatst van de Franse Ligue1 heeft de trainer donderdag de laan uitgestuurd. De afgelopen jaren werd Leonardo Jardim geprezen om zijn speelstijl en het laten spelen van eigen jeugd, waar in het seizoen 2016/2017 de landstitel werd gepakt en PSG op afstand werd gehouden.

 

Tevens wist Jardim jeugdtalenten als Kylian Mbappé, Fabinho en Benjamin Mendy te laten doorbreken, en de finale van de Champions League te halen. Maar na vier jaar kwam er donderdag een einde aan het tijdperk onder Jardim, die werd ontslagen bij de ploeg uit Monaco.

 

vicevoorzitter Vadim Vasilyev bedankt Jardim voor zijn inzet de afgelopen jaren, maar vindt het tijd voor een frisse wind bij de nummer laatst van de Franse competitie. 'Ik toon mijn diepste respect voor al het werk dat Leonardo hier heeft verricht,' laat de Rus weten. 'Hij heeft prachtige resultaten geboekt en deze periode gaat de boeken in als één van de mooiste bladzijdes uit de geschiedenis van de club. Hij blijft voor altijd deel uitmaken van de AS Monaco-familie.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Fardim officieel ontslagen bij kwakkelend AS Monaco

Een korte samenvatting: Waar woensdag de naam van oud Gunner Thierry Henry al werd genoemd als eventueel opvolger van Leonardo Jardim bij AS Monaco, hebben de Monagasken nu de daad bij het woord gevoegd..

Meest gelezen