Ajax zonder internationals naar zege in besloten oefenduel tegen PEC

10-10-2018 17:05 - Door: M.d.Z.

Ajax zonder internationals naar zege in besloten oefenduel tegen PEC

Waar de internationals deze week uitvlogen voor de interland onderbreking, oefende Ajax woensdagmiddag achter gesloten deuren tegen PEC Zwolle.

Vervolg: Ajax zonder internationals naar zege in besloten oefenduel tegen PEC

Op sportcomplex De Toekomst in Amsterdam wist Ajax zonder de internationals met 4-1 te winnen van de bezoekers uit Zwolle. Waar Ajax trainer Ten Hag vooral teruggreep op jeugdspeelrs, had hij wel een basisplek voor aanvallers Klaas-Jan Huntelaar en David Neres.

 

Waar Ajax al na twee minuten tegen een achterstand aankeek, was het Giovanni Hiwat dat PEC Zwolle op voorsprong zette. Na de openingsgoal kreeg PEC Zwolle nog een goede kans op de verdubbeling van de score, waarna het de beurt was aan Ajax om de score op te krikken.

 

Vaclav Cerny wist Ajax langszij te schieten en Huntelaar zorgde voor de voorsprong, In de tweede helft wissselde beide ploegen veel jeugdspelers, waarna Ajax via invallers Leo Thetani en Teun Bijleveld naar een 4-1 zege uitliep.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax zonder internationals naar zege in besloten oefenduel tegen PEC

Een korte samenvatting: Waar de internationals deze week uitvlogen voor de interland onderbreking, oefende Ajax woensdagmiddag achter gesloten deuren tegen PEC Zwolle..

Meest gelezen