Zidane niet aan de slag in Engelse Premier League

9-10-2018 12:42 - Door: M.d.Z.

Zidane niet aan de slag in Engelse Premier League

Waar de naam van de Fransman Zinedine Zidane afgelopen weken werd genoemd in Engeland, heeft de oud trainer van Real Madrid geen trek in een Engels avontuur.

Vervolg: Zidane niet aan de slag in Engelse Premier League

Waar Zidane werd genoemd als potentieel opvolger van Jose Mourinho, heeft de Portugees weer lucht gekregen na de benauwde zege op Newcastle United afgelopen weekend. Daarbij heeft de zaakwaarnemer van de Fransman laten weten dat Zidane geen trek heeft in een Engels avontuur.

 

'Ik denk niet dat hij in Engeland gaat werken, want het komt niet overeen met zijn stijl of benadering van het voetbal,' aldus de zaakwaarnemer van de Fransman in gesprek met ournal du Dimanche. 'Ik heb het met hem besproken en het idee trekt hem totaal niet. Hij heeft ervoor gekozen om een jaar lang een sabbatical te nemen, zijn gedachten zijn niet veranderd.'

 

Een vereiding zoals het Italiaanse Juventus ligt meer in de lijn der verwachting, daar waar de Fransman daar vroeger zijn hart verloor.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zidane niet aan de slag in Engelse Premier League

Een korte samenvatting: Waar de naam van de Fransman Zinedine Zidane afgelopen weken werd genoemd in Engeland, heeft de oud trainer van Real Madrid geen trek in een Engels avontuur..

Meest gelezen