Luuk de Jong: Dat hebben ze zelf allemaal gedaan

8-10-2018 22:35 - Door: M.d.Z.

Luuk de Jong: Dat hebben ze zelf allemaal gedaan

De aankomende interlandperiode is PSV hofleverancier met maarliefst 5 afgevaardigden voor Oranje, PSV aanvoerder Luuk de Jong is daar best trots op.

Vervolg: Luuk de Jong: Dat hebben ze zelf allemaal gedaan

De aanvoerder van PSV laat dat dan ook weten in gesprek met De Telegraaf. 'De sfeer in de groep is goed, dus er wordt wel gedold. Dan zeggen we voor de grap tegen Denzel: ’Zo jij er ook bij, nu al?’. En natuurlijk hebben we tegen hem, Pablo en Steven gezegd dat ze een enorme ontgroening kunnen verwachten. Uiteindelijk valt dat overigens reuze mee hoor,' begint de aanvaller.

 

In 2011 werd De Jong zelf opgeroepen voor Oranje, een moment dat hij niet gauw vergeet, 'Ja, dat zijn spannende momenten die je niet vergeet. Net als de eerste keer dat je bij de A-selectie komt, zoals ik bij De Graafschap. Die jongens hebben het zelf gewoon afgedwongen. Ze zijn heel goed bezig. Voor het hele team is het een teken dat we zo door moeten gaan. Nu hoop ik dat ze daar ook belangrijk kunnen worden. Ik wil zelf natuurlijk altijd spelen en doe altijd mijn best, maar ik ken mijn rol bij het Nederlands elftal ook.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Luuk de Jong: Dat hebben ze zelf allemaal gedaan

Een korte samenvatting: De aankomende interlandperiode is PSV hofleverancier met maarliefst 5 afgevaardigden voor Oranje, PSV aanvoerder Luuk de Jong is daar best trots op..

Meest gelezen