Van Bronckhorst baalt van Feyenoord: 'Het ging heel moeizaam'

7-10-2018 20:04 - Door: NicoPeters

Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, is niet te spreken over het spel van zijn ploeg tegen Willem II van zondag. Feyenoord speelde bij Willem II met 1-1 gelijk.

Vervolg: Van Bronckhorst baalt van Feyenoord: 'Het ging heel moeizaam'

‘Het ging heel moeizaam allemaal. Onze keuzes in balbezit waren niet goed en ook de aannames van de bal en de passing verliepen niet lekker’, vertelde Van Bronckhorst tegen FOX Sports. ‘Dat zijn basisdingen die je nodig hebt om aan voetballen toe te komen. Die waren bij ons in deze wedstrijd echter niet goed verzorgd en daardoor konden we niet in ons spel komen.’

Van Bronckhorst vond wel dat Feyenoord had moeten winnen. ‘Ook al was het een moeizame wedstrijd, als je in de 73e minuut op voorsprong komt, moet je gewoon drie punten pakken. Die gelijkmaker mag ook niet vallen. Die bal kwam vanaf de zijkant waar we de situatie meester waren’, aldus Van Bronckhorst.
 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Bronckhorst baalt van Feyenoord: 'Het ging heel moeizaam'

Een korte samenvatting: Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, is niet te spreken over het spel van zijn ploeg tegen Willem II van zondag. Feyenoord speelde bij Willem II met 1-1 gelijk..

Meest gelezen