Ronaldo kan volledige steun Juventus verwachten

7-10-2018 09:08 - Door: M.d.Z.

Waar de Portugese vedette Cristiano Ronaldo wordt aangeklaagd wegens een verkrachting, blijft zijn nieuwe werkgever Juventus pal achter de Portugees staan.

Vervolg: Ronaldo kan volledige steun Juventus verwachten

Waar de Portugees bondscoach de vedette al niet meer opriep en hem dit kalenderjaar rust gunt, wil de bondscoach Ronaldo uit de wind houden. Maar voor Juventus geldt dat niet, de club staat pal achter Ronaldo en zijn uitleg.

 

Op de twitteraccount van Juve valt dan ook te lezen: 'Cristiano Ronaldo heeft de laatste maanden zijn geweldige professionalisme en toewijding laten zien, wat door iedereen bij Juventus zeer gewaardeerd wordt. Het vermeende voorval van bijna tien jaar geleden doet niets af aan deze mening, die gedeeld wordt door iedereen die met deze grote kampioen in contact is gekomen.'

 

Ronaldo zou in 2009 model Kathryn Mayorga hebben verkracht, waar Football Leaks de documenten in handen heeft waarin staat dat Ronaldo het model tonnen aan zwijggeld heeft betaald.

 

'Verkrachting is een afschuwelijke misdaad die ingaat tegen alles waar ik voor sta en in geloof. Hoewel ik mijn naam graag wil zuiveren, weiger ik om het mediaspektakel dat wordt gecreëerd door mensen die zichzelf ten koste van mij willen promoten verder te voeden,' aldus Ronaldo zelf. 'Mijn schone geweten staat mij daarom toe om rustig op de resultaten van welk onderzoek dan ook te wachten.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ronaldo kan volledige steun Juventus verwachten

Een korte samenvatting: Waar de Portugese vedette Cristiano Ronaldo wordt aangeklaagd wegens een verkrachting, blijft zijn nieuwe werkgever Juventus pal achter de Portugees staan..

Meest gelezen