Europese top jaagt op Ajacied Donny v.d Beek

4-10-2018 18:03 - Door: M.d.Z.

Ajacied Donny van de Beek lijkt bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van Ajax, de Engelse topclubs volgen de Ajacied op de voet.

Vervolg: Europese top jaagt op Ajacied Donny v.d Beek

V.d Beek staat in de nadrukkelijke belangstelling van Engelse grootmachten als Liverpool, Manchester United en Chelsea, terwijl ook het Italiaanse AS Roma in de wacht staat voor V.d Beek.

 

Waar V.d Beek nog een doorlopend contract heeft tot medio 2022 bij Ajax, kende hij een moeizaam begin van het seizoen. V.d Beek moest het vooral doen met invalbeurten, daar waar hij tegen Bayern jl. dinsdag in de basis mocht beginnen en een voortreffelijke indruk achterliet.

 

in de media verschenen vanmorgen berichten dat er vele clubs achter de Ajacied aanzitten, 'Het klopt dat die interesse er al enige tijd is,' aldus de zaakwaarnemer van V.d Beek. 'Afgelopen zomer was het ook al concreet, maar Donny koos bewust voor een langer verblijf bij Ajax. Helaas is het allemaal in de afgelopen maanden anders verlopen dan we voor ogen hadden. Hij is een jonge speler, die minuten moet maken om zich te blijven ontwikkelen. Ook met het oog op zijn plek als international bij Oranje.'

 

Daar waar V.d Beek zichzelf moet laten zien met de speeltijd die hij krijgt bij Ajax, 'Dat moet hij ook doen', vervolgt Albers. 'Donny wil met Ajax dit seizoen prijzen winnen. Wij als management kijken ook naar de lange termijn. Als zijn situatie nog veel langer zo blijft, dan is een vertrek voor alle partijen een betere optie. Hier heeft niemand iets aan. Die afspraken zijn inmiddels ook met Marc Overmars gemaakt. Als de situatie zo blijft, is een vertrek bespreekbaar.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Europese top jaagt op Ajacied Donny v.d Beek

Een korte samenvatting: Ajacied Donny van de Beek lijkt bezig aan zijn laatste seizoen in het shirt van Ajax, de Engelse topclubs volgen de Ajacied op de voet..

Meest gelezen