Mourinho haalt schouders op om keiharde kritiek Scholes

3-10-2018 15:18 - Door: M.d.Z.

Mourinho haalt schouders op om keiharde kritiek Scholes

Tegen het Spaanse Valencia FC kwam Manchester United dinsdagavond in de Champions League niet verder dan een remise, een schande volgens oud Man. United speler Paul Scholes.

Vervolg: Mourinho haalt schouders op om keiharde kritiek Scholes

In gesprek met BT Sports laat de oud voetballer zich dan ook gaan tegenover de Portugese manager, die de club gewoon voor schut zet. 'Ik ben verrast dat hij zaterdag heeft overleefd. Die wedstrijd was echt heel slecht.'

 

 

 

 

'Hij laat zich constant gelden op persconferenties en gaat los op spelers. Hij neemt het op tegen mensen die boven hem staan omdat hij niet krijgt wat hij wil. Zijn uitspraken gaan te ver en ik vind hem een schande voor de club,' haalt Scholes keihard uit.

 

De reactie van Mourinho liet zich raden: 'Ik hoef niet te weten wat hij heeft gezegd. Hij kan zeggen wat hij wil, het interesseert me niet,' daar waar de Portugees er niks om geeft wat anderen over hem zeggen. Wel respecteert hij iedereen, 'Zij mogen zeggen wat ze willen. Ik respecteer hen voor 100 procent..'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mourinho haalt schouders op om keiharde kritiek Scholes

Een korte samenvatting: Tegen het Spaanse Valencia FC kwam Manchester United dinsdagavond in de Champions League niet verder dan een remise, een schande volgens oud Man. United speler Paul Scholes..

Meest gelezen