Score Ronaldo schenkt Juve zege op nog ongeslagen Sassuolo

16-9-2018 21:27 - Door: M.d.Z.

Cristiano Ronaldo heeft de eerste twee Serie A goals te pakken, de Portugees scoorde tweemaal tegen Sassuolo en kwam daarmee eindelijk van de nul af.

Vervolg: Score Ronaldo schenkt Juve zege op nog ongeslagen Sassuolo

Waar tegenstander Sassuolo na drie speelronden nog ongeslagen was, wist het vorige week nog te winnen van Internazionale. Ronaldo en Juve waren dus gewaarschuwd, waar het de eerste helft geen vuist wist te maken tegen Sassuolo.

 

Na rust ging het echter los, het was Gian Marco die de bal uit een corner tegen zijn eigen paal aankopte, waarna Ronaldo er als de kippen bij was om zijn eerste treffer in de Serie A aan te tekenen. Daarmee kwam er na 320 minuten een einde aan de doelpuntendroogte in de Serie A.

 

Na de 1-0 was het Ronaldo zelf die nogmaals wist te scoren en Juventus daarmee de zege ging bezorgen, al werd het nog wel even spannend toen Babacar tegenscoorde. Juve moest ook nog verder met 10 man na een spuugincident van Douglas Costa, maar wist de zege uiteindelijk over de streep te trekken.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Score Ronaldo schenkt Juve zege op nog ongeslagen Sassuolo

Een korte samenvatting: Cristiano Ronaldo heeft de eerste twee Serie A goals te pakken, de Portugees scoorde tweemaal tegen Sassuolo en kwam daarmee eindelijk van de nul af..

Meest gelezen