Huntelaar dit seizoen goud waard bij Ajax

16-9-2018 14:31 - Door: M.d.Z.

Huntelaar dit seizoen goud waard bij Ajax

Ajax had niet veel nodig om FC Groningen over de knie te leggen, waar Klaas Jan Huntelaar zijn negende en tiende treffer van het seizoen aantekende.

Vervolg: Huntelaar dit seizoen goud waard bij Ajax

Met nieuwkomers David Neres en Tadic leek het voor Huntelaar moeilijker te worden dit seizoen bij Ajax, maar de routinier maakte tegen FC Groningen alweer zijn negende en tiende treffer van het nog prille seizoen.

 

En mede door de blessure van Dolberg laat Huntelaar zich dit seizoen uitstekend zien bij de Amsterdammers. Na vijf duels in de Eredivisie staat de teller al op 6 treffers staat in de Eredivisie dit seizoen. 

 

Voor Huntelaar een welkome vorm, met het oog op het Champions League duel van komende woensdag tegen AEK Athene in de eerste wedstrijd van de groepsfase. Waar Huntelaar afgelopen seizoen de nodige kritiek kreeg te verwerken, is hij  dit seizoen goud waard voor Ajax.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Huntelaar dit seizoen goud waard bij Ajax

Een korte samenvatting: Ajax had niet veel nodig om FC Groningen over de knie te leggen, waar Klaas Jan Huntelaar zijn negende en tiende treffer van het seizoen aantekende..

Meest gelezen