Younes: Nu moet ik op de blaren zitten

13-9-2018 17:08 - Door: M.d.Z.

De Ajax speler en Duitser Amin Younes was de afgelopen zomer verwikkeld in een transfersoap, waar nu een daadwerkelijk einde aan lijkt te komen.

Vervolg: Younes: Nu moet ik op de blaren zitten

De Duitser reageert voor het eerst op alle berichtgevingen van afgelopen zomer. Waar Younes in januari jl een contract tekende bij Napoli, wilde de Ajacied niet voor de Italiaanse club uitkomen. Waar de Ajacied afgelopen zomer gewoon weer met het Duitse VfL Wolfsburg flirtte, kwam er toch geen contract van de grond.

 

Uiteindelijk moest Younes zich toch gewonnen geven en meldde hij zijn bij Napoli, waar hij bezig is aan zijn herstelperiode. In gesprek met het Duitse PA laat de aanvaller voor het eerst wat los sinds de geruchtenstromen, 'Ik neem alle verantwoordelijkheid.'

 

'Ik ben verantwoordelijk voor alles wat ik doe en moet leven met de consequenties. Ik heb fouten gemaakt. Ik heb de verkeerde mensen vertrouwd en was naïef. Dat reken ik mezelf aan. Bepaalde mensen probeerden mijn hoofd op hol te brengen en dat is hen gelukt. Dat heb ik zelf laten gebeuren.'

 

Waar de Duitser nog herstellede is van een achillespeesblessure, lijkt Younes eind deze maand begin oktober te kunnen gaan werken aan een debuut datum bij Napoli. De Champions League kan hij vergeten, hij is door de club niet opgenomen in het selectiebeleid.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Younes: Nu moet ik op de blaren zitten

Een korte samenvatting: De Ajax speler en Duitser Amin Younes was de afgelopen zomer verwikkeld in een transfersoap, waar nu een daadwerkelijk einde aan lijkt te komen..

Meest gelezen