Hendrix snapt geldsmijten bij Ajax: Druk is daar vele malen hoger

12-9-2018 16:02 - Door: M.d.Z.

Hendrix snapt geldsmijten bij Ajax: Druk is daar vele malen hoger

Waar Ajax afgelopen zomer Dusan Tadic en Daley Blind wisten vast te leggen, bleef Ziyech ook bij de Amsterdammers. De club uit de hoofdstad wordt gezien als DE titelfavoriet, waar PSV speler Jorrit Hendrix zich niet gek laat maken.

Vervolg: Hendrix snapt geldsmijten bij Ajax: Druk is daar vele malen hoger

In gesprek met VI laat de middenvelder van PSV weten: 'Ik vind het prima, hoor, dat heel veel mensen Ajax dé titelfavoriet noemen.'

 

'Vorig seizoen werden wij ook niet gezien als favoriet en werden we kampioen. Dat zij spelers uit de Premier League halen, zegt veel over hoe Ajax de afgelopen jaren heeft gepresteerd, denk ik. Zij móéten. Als topclub moet je nu eenmaal eens in de zo veel tijd een prijs pakken. Dat is hen niet gelukt. Dat ze nu zulke bedragen betalen, geeft aan dat de nood daar hoog is.'

 

'Maar wat ze bij Ajax doen, maakt ons verder niet uit', benadrukt Hendrix. 'Wij zijn onverstoorbaar en gaan verder op de weg die we dit seizoen zijn ingeslagen. Wat de rest zegt of doet, interesseert me niet.' PSV is na vier wedstrijden nog altijd ongeslagen en staat het bovenaan in de Eredivisie, terwijl Ajax al een duel wist gelijk te spelen en op 10 punten staat achter de landskampioen.

 

PSV treft ADO Den Haag komend weekend, Ajax moet op bezoek bij FC Groningen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Hendrix snapt geldsmijten bij Ajax: Druk is daar vele malen hoger

Een korte samenvatting: Waar Ajax afgelopen zomer Dusan Tadic en Daley Blind wisten vast te leggen, bleef Ziyech ook bij de Amsterdammers. De club uit de hoofdstad wordt gezien als DE titelfavoriet, waar PSV speler Jorrit Hendrix zich niet gek laat maken..

Meest gelezen