Debuut Gutierrez bij PSV mogelijk aankomend weekend

12-9-2018 16:22 - Door: M.d.Z.

Debuut Gutierrez bij PSV mogelijk aankomend weekend

De Mexicaanse nieuwkomer Gutièrrez bij PSV gokt erop dat hij komende zaterdag tegen ADO Den Haag zijn officiele debuut kan maken in het shirt van de landskampioen.

Vervolg: Debuut Gutierrez bij PSV mogelijk aankomend weekend

Waar met het bereiken van de Champions League direct aankoop Gutierrez aan het publiek werd getoond via twitter, arriveerde de Mexicaan dinsdag op sportcomplex De Herdgang in Eindhoven weet het Eindhovens Dagblad te melden. Vanaf donderdag zal Gutierrez met de selectie meetrainen, waar een selectieplek tegen ADO Den Haag kon worden afgedwongen.

 

 

 

 

De 23-jarige linkspoot is volgens topscout Piet de Visser een geweldige aankoop van PSV, 'Een topdeal. Wat mooi dat zo'n speler hier komt voetballen,' liet de visser vorige week nog weten, 'Gutiérrez is een technische linkspoot, een begenadigd talent. Bij Mexico Onder-17 en Mexico Onder-19 liet hij al regelmatig zien de top te kunnen halen. Hij beweegt goed en is altijd aanspeelbaar.'

 

De Mexicaanse bond stuurde hem al eerder naar huis om het papierwerk in orde te maken, zodat Gutierrez mogelijk aankomend weekend zijn debuut al kan maken bij PSV.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Debuut Gutierrez bij PSV mogelijk aankomend weekend

Een korte samenvatting: De Mexicaanse nieuwkomer Gutièrrez bij PSV gokt erop dat hij komende zaterdag tegen ADO Den Haag zijn officiele debuut kan maken in het shirt van de landskampioen..

Meest gelezen