Federico Bernardeschi: 'Juventus misschien favoriet voor winst CL'

12-9-2018 12:22 - Door: M.d.Z.

Juventus speler Federico Bernardeschi ziet Juventus als favoriet voor het winnen van de Champions League dit seizoen.

Vervolg: Federico Bernardeschi: 'Juventus misschien favoriet voor winst CL'

De vleugelverdediger van de Oude Dames is van mening dat de zomeraankopen van Juventus dit seizoen wel eens doorslaggevend kunnen zijn, helemaal als het gaat om de titel van de Champions League.

 

Vooral de komst van Cristiano Ronaldo moet de doorslaggevende factor betekenen voor Juventus, waar de Portugees dat ook voor elkaar kreeg bij de Madrileense grootmacht. 'k merk dat we dit jaar een sterke en complete selectie hebben,' begint de vleugelverdediger in gesprek met Sky Sports Italia.

 

'Misschien zijn we wel de favoriet voor de Champions League, al zal het nooit gemakkelijk zijn. Het is een bijzonder zware competitie en alles kan elk moment veranderen. Het wordt een mooie uitdaging.'

 

Waar Juventus met Manchester United, Valencia en Young Boys moet afrekenen in de groepsfase, hebben de spelers van Juventus er zin in. 'We voelen ons opperbest en ik geloof erin, maar we moeten het natuurlijk nog wel laten zien op het veld.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Federico Bernardeschi: 'Juventus misschien favoriet voor winst CL'

Een korte samenvatting: Juventus speler Federico Bernardeschi ziet Juventus als favoriet voor het winnen van de Champions League dit seizoen..

Meest gelezen