Heerenveen haalt aanvaller bij Vitesse op

31-8-2018 15:49 - Door: MaxKoehorst

Heerenveen haalt aanvaller bij Vitesse op

Mitchell van Bergen heeft vrijdagmiddag, op de deadline-day van de Nederlandse transfermarkt, de overstap gemaakt van Vitesse naar sc Heerenveen, de jonge vleugelaanvaller tekent voor vier jaar.

Vervolg: Heerenveen haalt aanvaller bij Vitesse op

Heerenveen maakte enkele uren voor de transfer al bekend dat er in de middag een transfer zou gaan komen en het leek al om een aanvaller te gaan, vanwege de lage bezetting voorin bij de ploeg van trainer Jan Olde Riekerink.

 

De speler die net 19 jaar is geworden werd tot nu toe redelijk vaak ingezet door zijn nieuwe trainer Leonid Slutskiy. Bij Heerenveen hoopt de speler echter nog meer minuten te kunnen maken en van daaruit verder te komen in Nederland.

 

Van Bergen kwam tot 37 duels in het eerste van Vitesse. In het verleden kwam hij uit voor diverse jeugdelftallen van Vitesse en Willem II.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Heerenveen haalt aanvaller bij Vitesse op

Een korte samenvatting: Mitchell van Bergen heeft vrijdagmiddag, op de deadline-day van de Nederlandse transfermarkt, de overstap gemaakt van Vitesse naar sc Heerenveen, de jonge vleugelaanvaller tekent voor vier jaar..

Meest gelezen