Roda JC kijkt uit naar duel met FC Twente: 'Eredivisie-entourage is gaaf'

31-8-2018 08:18 - Door: NicoPeters

Roda JC Kerkrade presteert vooralsnog goed in de Keuken Kampioen Divisie met zes punten uit twee duels en Henk Dijkhuizen is tevreden. Vrijdagavond wacht de kraker tegen FC Twente in Enschede. Het Algemeen Dagblad stelt gekscherend dat het lek boven is.

Vervolg: Roda JC kijkt uit naar duel met FC Twente: 'Eredivisie-entourage is gaaf'


‘Beetje voorbarig, hè. Maar inderdaad: het gaat lekker. Na de degradatie hebben we elkaar beloofd geen ouwe koeien uit de sloot te halen. Vooruitkijken, dat doen we. En als je dan twee keer wint is dat echt héél lekker’, vertelt Dijkhuizen tegen het Algemeen Dagblad.

Dijkhuizen is wel verrast. ‘Het klinkt misschien lomp, maar dat ben ik wel een beetje ja. Winnen van Jong Ajax, de kampioen van vorig jaar. En winnen van Almere, de club die ons naar de eerste divisie stuurde’, vervolgt Dijkhuizen, die ook vooruitblikt op het duel met FC Twente.

‘Een zege zou natuurlijk top zijn. Toch zeg ik: met een puntje in Enschede doen we het prima. Ik kijk erg uit naar FC Twente - Roda JC. Spelen in zo'n eredivisie-entourage is gaaf’, aldus Dijkhuizen.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Roda JC kijkt uit naar duel met FC Twente: 'Eredivisie-entourage is gaaf'

Een korte samenvatting: Roda JC Kerkrade presteert vooralsnog goed in de Keuken Kampioen Divisie met zes punten uit twee duels en Henk Dijkhuizen is tevreden. Vrijdagavond wacht de kraker tegen FC Twente in Enschede. Het Algemeen Dagblad stelt gekscherend dat het lek boven is..

Meest gelezen