ADO Den Haag versterkt zich met spits Tomas Necid

28-8-2018 20:04 - Door: M.d.Z.

ADO Den Haag heeft per direct spits Tomas Necid in de gelederen, waar de aanvaller overkomt van het Turkse Bursaspor.

Vervolg: ADO Den Haag versterkt zich met spits Tomas Necid

Waar Necid een directe versterking is voor ADO Den Haag, komt de spits transfervrij over van het Turkse Bursaspor waar hij zijn contract liet ontbinden. Met de komst van Necid lijkt ADO het in de voorhoede wel compleet te hebben en moet de nieuweling de strijd aangaan met Zhang.

 

'We hebben ons niet gek laten maken door de transferwindow. Natuurlijk hadden we dit nieuws liever een maand eerder kunnen brengen, maar kwaliteit ging boven snelheid. Tomas heeft altijd bovenaan ons lijstje gestaan,' liet Algemeen directeur Van As weten.

 

'Er was een paar maanden geleden al contact, maar door het contract met Bursaspor was het toen een moeilijke opgave. Toen de komst van Henk Veerman niet doorging, hebben we weer een poging ondernomen. Toen bleek de deur open te gaan. We zijn er blij mee dat de vele gesprekken vervolgens tot een overeenkomst hebben geleid.'

 

Daar waar Van As hoge verwachtingen schept van Necid, 'Tomas is sterk, gepassioneerd en koelbloedig. Hij is een echte targetman, die de bal kan vasthouden en voor het doel absoluut het verschil kan maken. We hebben Tomas lange tijd gevolgd en hebben veel vertrouwen in hem. Dat geldt uiteraard ook voor Yuning Zhang.'

 

In het seizoen 2014/2015 was Necid ook al in de Eredivisie, toentertijd stond hij bij PEC Zwolle onder contract waarin hij 11 treffers wist te produceren in 24 wedstrijden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

ADO Den Haag versterkt zich met spits Tomas Necid

Een korte samenvatting: ADO Den Haag heeft per direct spits Tomas Necid in de gelederen, waar de aanvaller overkomt van het Turkse Bursaspor..

Meest gelezen