Van Hanegem over CL ticket PSV en Ajax: Dit gaat niet meer mis

27-8-2018 20:13 - Door: M.d.Z.

Willem van Hanegem denkt niet dat Ajax en PSV deze week het ticket om de Champions League nog laten liggen, het vertrouwen is groot bij de oud Feyenoorder.

Vervolg: Van Hanegem over CL ticket PSV en Ajax: Dit gaat niet meer mis

'Ik denk niet dat PSV en Ajax deze week nog het ticket voor de Champions League laten schieten. En dat is prachtig voor het Nederlandse voetbal. Niet alleen omdat er volop geld zal worden overgemaakt naar beide clubs, maar vooral omdat we geconfronteerd gaan worden met zware tegenstanders. En alleen dan kun je echt beter worden,' laat Van Hanegem weten in het Algemeen Dagblad.

 

Een goede afloop voor zowel Ajax en PSV gelooft hij wel, al is De Kromme nog niet geheel onder de indruk van de ploeg van Van Bommel. 'Nu hoor ik mensen weer roepen dat PSV een ploeg heeft die in de slotfase goed is. Omdat ze nu drie keer een duel in de laatste minuut hebben gewonnen. Tegen PEC was dat meer geluk dan wijsheid natuurlijk.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Hanegem over CL ticket PSV en Ajax: Dit gaat niet meer mis

Een korte samenvatting: Willem van Hanegem denkt niet dat Ajax en PSV deze week het ticket om de Champions League nog laten liggen, het vertrouwen is groot bij de oud Feyenoorder..

Meest gelezen