Feyenoord in doelpuntrijkduel naar 3-5 zege op SC Heerenveen

26-8-2018 20:41 - Door: M.d.Z.

Feyenoord in doelpuntrijkduel naar 3-5 zege op SC Heerenveen

Een week na het Rotterdamse duel tegen Excelsior, heeft Feyenoord wederom opnieuw drie punten aan het totaal weten toe te veogen. Al leek de ploeg van Van Bronckhorst het nog bijna weg te geven in de slotfase.

Vervolg: Feyenoord in doelpuntrijkduel naar 3-5 zege op SC Heerenveen

Feyenoord lijkt na de slechte seizoensstart de rode draad weer te pakken, vorige week werd er gewonnen van Excelsior en ook tegen SC Heerenveen ging het goed, een doelpuntrijkduel in het Abe Lenstra stadion was zondagmiddag het resultaat.

 

Feyenoord kwam al binnen 3 minuten op voorsprong nadat Toornstra perfect door de verdediging heenliep en de bal lang doelman Hahn wist te lobben. Daarna ging Feyenoord verder en was het Van Persie die adquaat handelde en de bal na goed voorbereidend werk van Berghuis.

 

Daarna leek Heerenveen beter in het duel te komen en kreeg het welliswaar een kans via Zeneli, die het zijnet trof. Daarna zette Feyenoord opnieuw druk op doelman Hahn, die de bal in de voeten van Toornstra passte, die niet twijfelde en ineens uithaalde en Feyenoord op 0-3 zette met een schitterende goal.

 

De negentienjarige Malacia mocht na rust de vierde Rotterdamse treffer aantekenen toen hij vanaf eigen helft aanzette en afrondde, hierdoor leek de overwinning in de tas voor de Rotterdammers.

 

Toch mocht Heerenveen nog ver terugkomen, het was namelijk Thorsby die in 71e minuut de 4-1 mocht binnenkoppen voor Malacia, de wederopstanding leek begonnen. Na een fout tussen doelman Bijlow en V.d Heijden mocht Pierie de rebound binnenwerken en Heerenveen naar 2-4 schieten.

 

Feyenoord leek het helemaal kwijt en kwam in de 87e minuut zelfs op 3-4 toen er defensief werd geklungeld en Bulthuis de bal perfect hoog in het doel schoot en de fans nog hoop gaf.

 

Het was alles of niets voor de Friezen, die achterin daardoor de ruimte weggaven. Hierdoor kwam Ayoub tot scoren in blessuretijd, waardoor Feyenoord met 3-5 alsnog de buit wist binnen te halen in het Abe Lenstra stadion.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord in doelpuntrijkduel naar 3-5 zege op SC Heerenveen

Een korte samenvatting: Een week na het Rotterdamse duel tegen Excelsior, heeft Feyenoord wederom opnieuw drie punten aan het totaal weten toe te veogen. Al leek de ploeg van Van Bronckhorst het nog bijna weg te geven in de slotfase..

Meest gelezen