Karius verlaat Liverpool voor Turks Beşiktaş

25-8-2018 22:51 - Door: MaxKoehorst

Karius verlaat Liverpool voor Turks Beşiktaş

Liverpool-doelman Loris Karius vertrekt naar het Turkse Beşiktaş, de doelman is op de bank beland in Engeland en maakt spoedig de stap naar de Turkse ploeg. Door de transfer van Alisson Becker naar Liverpool was de Duitser overbodig geworden.

Vervolg: Karius verlaat Liverpool voor Turks Beşiktaş

Tevens zal hem in het shirt van Liverpool altijd het moment worden aangerekend waarin hij in de UEFA Champions League-finale twee knullige doelpunten ‘weggaf’ aan Real Madrid, later werd er gesproken over een hersenschudding maar waarschijnlijk zal Karius ook gedacht hebben dat de club hem liever kwijt dan rijk is na zo’n finale.

 

Karius werd na de finale direct vervangen door Alisson, die overkwam van AS Roma en sindsdien eerste doelman is. Ook Belgisch doelman Simon Mignolet had een transferverzoek ingediend maar hij lijkt toch te blijven nu hij weer tweede doelman kan worden.

 

Karius zal minimaal de helft van de wedstrijden moeten spelen en de club moet Europees voetbal halen, anders zal de club de huurdeal niet omzetten in een definitieve transfer.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Karius verlaat Liverpool voor Turks Beşiktaş

Een korte samenvatting: Liverpool-doelman Loris Karius vertrekt naar het Turkse Beşiktaş, de doelman is op de bank beland in Engeland en maakt spoedig de stap naar de Turkse ploeg. Door de transfer van Alisson Becker naar Liverpool was de Duitser overbodig geworden..

Meest gelezen