Guardiola: Blij met aantal kansen tegen sterke club

25-8-2018 21:03 - Door: MaxKoehorst

Guardiola: Blij met aantal kansen tegen sterke club

Pep Guardiola sprak na het duel tussen Wolverhampton Wanderers en zijn Manchester City tegen de media en hij sprak onder meer over de controversiële goal van Willy Boly die met de hand in het net ging en de 1-1 tegen The Wolves.

Vervolg: Guardiola: Blij met aantal kansen tegen sterke club

Guardiola had niets anders dan lof voor de scheidsrechter van de wedstrijd, hij vindt het niet eerlijk om de handsgoal van Boly aan de scheidsrechter te koppelen. Guardiola wil de scheidsrechter bedanken voor zijn goede wedstrijd, verder wil hij er weinig over kwijt; ‘Niet mijn zaken’ zegt hij dan ook.

 

‘We creëerde veel kansen, hun keeper (Rui Patrício, red.) was echter goed in vorm.’ Vertelt Guardiola over het gelijkspel. ‘Het was een goed punt, ik weet niet of we het op een andere dag wel hadden gewonnen. We wisten vooraf al dat het een goed team was, vorig seizoen zagen we dat al.’

 

Manchester sleepte in de slotfase nog een 1-1 eruit door een krachtige kopgoal van verdediger Aymeric Laporte, Guardiola is dan ook blij met de kansen en het doelpunt. ‘Vorig seizoen hadden we moeite om met ons 5-4-1 systeem veel kansen te kunnen creëren, het verbaasde me dan ook hoe we dat deze wedstrijden wél goed deden.

 

In de volgende speelronde neemt Manchester het op tegen Newcastle United.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Guardiola: Blij met aantal kansen tegen sterke club

Een korte samenvatting: Pep Guardiola sprak na het duel tussen Wolverhampton Wanderers en zijn Manchester City tegen de media en hij sprak onder meer over de controversiële goal van Willy Boly die met de hand in het net ging en de 1-1 tegen The Wolves..

Meest gelezen