Van Wolfswinkel weer goud waard voor Basel tegen Limassol

24-8-2018 17:11 - Door: M.d.Z.

Van Wolfswinkel weer goud waard voor Basel tegen Limassol

FC Basel schakelde in de derde voorronde van de Europa League het Nederlandse Vitesse uit en speelde in de play off donderdag het heenduel tegen Apollon Limassol, waar Van Wolfswinkel net als tegen Vitesse opnieuw goud waard was voor de Zwitsers.

Vervolg: Van Wolfswinkel weer goud waard voor Basel tegen Limassol

Het play off duel werd door FC Basel goed begonnen, dat na zeven minuten al via de Nederlander op voorsprong wist te komen. Waar de ploeg daarna legio aan kansen kreeg om de score verder uit te laten lopen.

 

Waar FC Basel in de eerste helft het geluk niet mee had en de lat nog raakte, kwam Limassol in de tweede helft uit het niets via Anton Maglica op gelijke hoogte. Daarna nam de ploeg zelfs brutaal de voorsprong na een treffer van  Fotis Papoulis.

 

Echter wist FC Basel de rug te rechten en via opnieuw Van Wolfswinkel in de 69e minuut op gelijke hoogte te komen na het binnenkoppen van een corner. Eray Cömert had het slotakkoord met een kopgoal en de 3-2 winst.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Wolfswinkel weer goud waard voor Basel tegen Limassol

Een korte samenvatting: FC Basel schakelde in de derde voorronde van de Europa League het Nederlandse Vitesse uit en speelde in de play off donderdag het heenduel tegen Apollon Limassol, waar Van Wolfswinkel net als tegen Vitesse opnieuw goud waard was voor de Zwitsers..

Meest gelezen