PEC Zwolle haalt oud bekende Ouasim Bouy terug

24-8-2018 21:42 - Door: NicoPeters

PEC Zwolle haalt oud bekende Ouasim Bouy terug

Ouasim Bouy gaat weer bij PEC Zwolle aan de slag. De 25-jarige verdediger werd eerder al twee keer door PEC Zwolle van Juventus gehuurd en wordt nu tot het einde van het seizoen gehuurd van het Engelse Leeds United.

Vervolg: PEC Zwolle haalt oud bekende Ouasim Bouy terug

‘Ik ben heel blij dat ik opnieuw in Zwolle aan de slag kan. Door mijn verleden hier ken ik de club, de supporters en ook nog de nodige teamgenoten. De manier van voetballen past bij mij en ik kijk ernaar uit om het komende seizoen hier weer op het veld te staan’, zei Bouy op de website van PEC Zwolle.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle, is ook zeer tevreden. ‘Het is geen geheim dat we al een tijd bezig zijn met het versterken van onze defensie. Dat we bij Ouasim zijn uitgekomen is geen toeval. In de periodes dat hij bij ons heeft gespeeld, zijn wij altijd zeer te spreken geweest over zijn verdedigende en opbouwende kwaliteiten. Het stemt mij dan ook tot tevredenheid dat Ouasim opnieuw voor PEC Zwolle heeft gekozen’, aldus Nijkamp.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PEC Zwolle haalt oud bekende Ouasim Bouy terug

Een korte samenvatting: Ouasim Bouy gaat weer bij PEC Zwolle aan de slag. De 25-jarige verdediger werd eerder al twee keer door PEC Zwolle van Juventus gehuurd en wordt nu tot het einde van het seizoen gehuurd van het Engelse Leeds United..

Meest gelezen