Patrick Kluivert: Naar Premier League was teveel geweest

22-8-2018 19:42 - Door: M.d.Z.

Daar waar oud Ajacied Justin Kluivert deze zomer Ajax verruilde voor het Italiaanse AS Roma, denkt vader Patrick Kluivert dat zijn zoon een goede keus heeft gemaakt.

Vervolg: Patrick Kluivert: Naar Premier League was teveel geweest

Daar waar Kluivert zich afgelopen weekend direct liet gelden met een goede assist op spits Dzeko. 'Ik ben heel tevreden met wat hij doet. Hij praat niet veel, maar hij weet hoe hij moet luisteren en hij is gemotiveerd,' aldus vader Kluivert in gesprek met La Gazetta Dello Sport.

 

'Ik had graag gezien dat hij nog een jaar bij Ajax was gebleven, maar hij heeft zijn eigen beslissing gemaakt. En Roma is volgens mij een goede oplossing,' gaat hij verder, 'Een overstap naar de Premier League zou denk ik lastig zijn geweest. Manchester United bijvoorbeeld zou een te grote stap zijn. Roma is een belangrijke club, maar de druk is daar minder groot.'

 

FC Barcelona
Daar waar Patrick Kluivert zijn zoon een bewuste keuze zag maken, droomt Justin nog altijd van FC Barcelona. 'Tja, wie droomt daar nou niet van? Het Italiaanse voetbal zit echter ook in de lift en daar kan Justin van profiteren.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Patrick Kluivert: Naar Premier League was teveel geweest

Een korte samenvatting: Daar waar oud Ajacied Justin Kluivert deze zomer Ajax verruilde voor het Italiaanse AS Roma, denkt vader Patrick Kluivert dat zijn zoon een goede keus heeft gemaakt..

Meest gelezen