PSV verdediger Luckassen vertrekt naar Duits Hertha BSC

20-8-2018 17:02 - Door: M.d.Z.

De 23-jarige verdediger van PSV Derrick Luckassen staat op het punt om naar de Duitse Bundesliga te verkassen, waar Hertha BSC de verdediger verlost uit zijn lijden bij de Eindhovenaren.

Vervolg: PSV verdediger Luckassen vertrekt naar Duits Hertha BSC

Waar vorig jaar zomer de verdediger de overstap maakte van AZ naar PSV, kon Derrick Luckassen nooit echt uitgroeien tot vaste waarde bij de regerend landskampioen van de Eredivisie. Afgelopen seizoen was de 23-jarige Luckassen 9 maal terug te vinden in de basisopstelling, waar met de komst van Sainsbury de speeltijd voor Luckassen tot het minimale is teruggedrongen.

 

Luckassen gaf aan niet nog een seizoen te willen beleven als afgelopen jaar, waar hij PSV vroeg om een transfer. Afgelopen weekend was de verdediger al niet van de partij, waar naar verluidt een transfer naar het Duitse BSC in de maak is.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV verdediger Luckassen vertrekt naar Duits Hertha BSC

Een korte samenvatting: De 23-jarige verdediger van PSV Derrick Luckassen staat op het punt om naar de Duitse Bundesliga te verkassen, waar Hertha BSC de verdediger verlost uit zijn lijden bij de Eindhovenaren..

Meest gelezen