Messi goudhaantje FC Barcelona bij seizoensopening tegen Alaves

19-8-2018 13:41 - Door: M.d.Z.

Messi goudhaantje FC Barcelona bij seizoensopening tegen Alaves

Zaterdagavond heeft Lionel Messi met twee doelpunten tegen Alaves opnieuw gezorgt voor een record, daar waar de kick off van het nieuwe seizoen voor de Catalanen met een 3-0 overwinning begon.

Vervolg: Messi goudhaantje FC Barcelona bij seizoensopening tegen Alaves

Lionel Messi was in het openingsduel goed voor twee treffers, de eerste twee van het nieuwe seizoen. Direct een record voor de Argentijn, die de 6000e goal voor FC Barcelona voor zijn rekening nam. Ook persoonlijk was het goed nieuws voor Messi, die met zijn goals landgenoot Carlos Bianchi evenaarde (385 goals).

 

Waar zijn landgenoot tussen 1967 en 1985 makkelijk wist te scoren voor onder meer de Argentijnse club Vélez Sarsfield en de Franse clubs Stade de Reims, Paris Saint-Germain en Strasbourg. De Argentijn kwam hierdoor op 385 officiele competitiedoelpunten.

 

Dat record heeft Lionel Messi nu dus weten te evenaren, de Vlo opende de score door een vrije trap onder de muur door te schieten. Waar Messi ook de laatste en derde goal voor zijn rekening nam, lijkt de Argentijn hiermee het slechte WK achter zich te hebben gelaten.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Messi goudhaantje FC Barcelona bij seizoensopening tegen Alaves

Een korte samenvatting: Zaterdagavond heeft Lionel Messi met twee doelpunten tegen Alaves opnieuw gezorgt voor een record, daar waar de kick off van het nieuwe seizoen voor de Catalanen met een 3-0 overwinning begon..

Meest gelezen