PSV trainer Van Bommel hoopt op mooi duel in Sittard: En dat wij winnen

18-8-2018 16:36 - Door: M.d.Z.

PSV trainer Van Bommel hoopt op mooi duel in Sittard: En dat wij winnen

Waar PSV vorige week overtuigend aan het nieuwe seizoen begon, werd FC Utrecht in eigen huis met 4-0 teruggestuurd. Dit weekend wacht promovendus Fortuna Sittard, voor Van Bommel een bijzonder weerzien.

Vervolg: PSV trainer Van Bommel hoopt op mooi duel in Sittard: En dat wij winnen

'Hoe het leven als hoofdtrainer bevalt? Heel erg goed. Het is prachtig om een elftal proberen te laten voetballen zoals ik dat in mijn hoofd heb. Zeker als dat bij vlagen dan ook nog heel aardig lukt. Met 4-0 winnen is mooi, maar ik vond de manier waarop nog veel belangrijker,' laat de oefenmeester van PSV weten in gesprek met De Limburger.

 

Daar waar Van Bommel een verleden kende bij Fortuna, 'Of deze terugkeer me nog wat doet? Jazeker, het is altijd leuk om ergens terug te komen. Ik heb tien jaar bij Fortuna gespeeld en er een prachtige tijd gehad. We zijn er kampioen geworden, hebben bijna Europees voetbal gehaald. En het was er altijd hartstikke gezellig, ook na de wedstrijden.'

 

Waar FC Emmen vorige week won van ADO Den Haag, verwacht Van Bommel ook dat het niet makkelijk zal worden tegen promovendus Fortuna, 'Heb je Emmen, De Graafschap en Fortuna afgelopen weekend gezien? Nee, daar hoeft niemand bij mij over te beginnen. Ik hoop vooral op een mooie wedstrijd die wij winnen, maar Kevin zal hetzelfde zeggen. Zo goed ken ik hem wel.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV trainer Van Bommel hoopt op mooi duel in Sittard: En dat wij winnen

Een korte samenvatting: Waar PSV vorige week overtuigend aan het nieuwe seizoen begon, werd FC Utrecht in eigen huis met 4-0 teruggestuurd. Dit weekend wacht promovendus Fortuna Sittard, voor Van Bommel een bijzonder weerzien..

Meest gelezen