Andrés Fassi haalt uit naar PSV: Dit is buiten proporties

17-8-2018 14:10 - Door: M.d.Z.

Vice-voorzitter Andrés Fassi van de Mexicaanse club Pachuca heeft uitgehaald naar PSV, wat een poging waagde om Erick Gutiérrez toe te voegen aan de selectie.

Vervolg: Andrés Fassi haalt uit naar PSV: Dit is buiten proporties

PSV maakte er geen geheim van om Erick Gutierrez te willen overnemen van het Mexicaanse Pachuca, waar Hirving Lozano ook al eerder werd weggehaald. PSV zou eerder een bod hebben uitgebracht op de 23-jarige Mexicaan, dit tot groot ongenoegen van vice voorzitter Andres Fassi.

 

'Dat bod was aanstootgevend en getuigt van nul waardering voor de speler en de club.' De voorzitter haalde uit naar PSV op de persconferentie, iets wat nog nooit eerder was gebeurd. 'Wij zijn best bereid om Gutiérrez te laten gaan bij een goed bod, net zoals we bij Lozano gedaan hebben, maar dit bod kunnen we niet overwegen. Ze wilden Guti hebben voor zeventig à tachtig procent minder dan hij waard is. Dan heeft het geen zin om te praten.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Andrés Fassi haalt uit naar PSV: Dit is buiten proporties

Een korte samenvatting: Vice-voorzitter Andrés Fassi van de Mexicaanse club Pachuca heeft uitgehaald naar PSV, wat een poging waagde om Erick Gutiérrez toe te voegen aan de selectie..