Nieuwkomer FC Emmen kent zege op bezoek bij ADO Den Haag

12-8-2018 18:04 - Door: M.d.Z.

De promovendus FC Emmen kende onder Lukkien een prima start van het avontuur in de Eredivisie, op bezoek bij ADO werd met 1-2 gewonnen.

Vervolg: Nieuwkomer FC Emmen kent zege op bezoek bij ADO Den Haag

Waar de promovendus maarliefst 8 nieuwe spelers transfervrij wist te binden, was het maar de vraag hoe FC Emmen voor de dag zou komen. Waar de promovendus met een 4-4-2 opstelling begon op bezoek bij ADO Den Haag.

 

Waar FC Emmen niet onder de indruk was van ADO Den Haag, begon het vrijuit aan het duel. Waar de thuisploeg wel de beste kansen had via Melvyn Lorenzen en Tom Beugelsdijk, werd de score nog niet geopend.

 

Na 20 minuten leek het duel echt te beginnen, het spel golfde op en neer en zorgde voor kansen voor beide doelen. Na een dikke 37 minuten was het Glenn Bijl die met een afstandsschot de score voor de promovendus opende. Daarna was ADO het kwijt en dat resulteerde in een domme overtreding van Danny Bakker op Wouter Marinus, waarna Jansen de strafschop benutte en FC Emmen op een 0-2 zette.

 

Waar ADO in de tweede helft op zoek ging naar de aansluitingstreffer, was Becker trefzeker toen zijn inzet van richting werd veranderd. Waar Becker de 2-2 nog op zijn voet had, verloor ADO het eerste thuisduel en was het feest in Emmen na de eerste 3 punten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Nieuwkomer FC Emmen kent zege op bezoek bij ADO Den Haag

Een korte samenvatting: De promovendus FC Emmen kende onder Lukkien een prima start van het avontuur in de Eredivisie, op bezoek bij ADO werd met 1-2 gewonnen..

Meest gelezen