Koster: Nog geen officiele aanbiedingen voor Sol

11-8-2018 10:12 - Door: MaxKoehorst

Koster: Nog geen officiele aanbiedingen voor Sol

De toekomst van Fran Sol ligt dit weekend nog bij Willem II, of zijn toekomst ook dit gehele seizoen bij de Tilburgers ligt is nog onduidelijk. Trainer Adrie Koster heeft naar eigen zeggen geen officiele aanbiedingen gehad voor de Spaanse aanvaller.

Vervolg: Koster: Nog geen officiele aanbiedingen voor Sol

Sol, die deze week in verband werd gebracht met het Spaanse Rayo Vallecano wat met beperkte aanvallende mogelijkheden zit, lijkt dus de wedstrijd tegen VVV-Venlo nog gewoon te kunnen spelen. Als het aan Koster ligt blijft de speler gewoon maar een transfer wordt niet uitgesloten. 'De focus ligt bij de wedstrijd van morgen.' 

 

Mocht Sol alsnog een akkoord bereiken met Vallecano, zal de Eredivisionist een minimaal bedrag ontvangen voor de speler die nog een contract heeft tot volgend jaar. Sol liep vorig seizoen al een transfer naar het Mexicaanse Cruz Azul mis.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Koster: Nog geen officiele aanbiedingen voor Sol

Een korte samenvatting: De toekomst van Fran Sol ligt dit weekend nog bij Willem II, of zijn toekomst ook dit gehele seizoen bij de Tilburgers ligt is nog onduidelijk. Trainer Adrie Koster heeft naar eigen zeggen geen officiele aanbiedingen gehad voor de Spaanse aanvaller..

Meest gelezen