Teleurgestelde Van de Beek gerustgesteld door Ten Hag met basisplaats

10-8-2018 21:34 - Door: MaxKoehorst

Teleurgestelde Van de Beek gerustgesteld door Ten Hag met basisplaats

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft in de media tijdens de persconferentie duidelijkheid geschept over de toekomst van Ajacied Donny van de Beek die met een mogelijke vertrekwens rondliep, de trainer zegt dat Van de Beek gewoon tot zijn vaste kern spelers hoort.

Vervolg: Teleurgestelde Van de Beek gerustgesteld door Ten Hag met basisplaats

En om dat nog maar eens te onderschrijven, zegt Ten Hag er direct bij dat de talentvolle middenvelder er in de Eredivisie tegen Heracles Almelo gewoon weer in staat.

 

Van de Beek, die na het Europese duel tegen Standard Luik aangaf best op begeven moment te willen kijken naar een transfer, werd de afgelopen wedstrijden gepasseerd door de oefenmeester door het luxeprobleem van de Amsterdamse club op het middenveld. Er werd immers rekening gehouden met een vertrek van sterspeler Hakim Ziyech en zodoende konden Frenkie de Jong en Van de Beek wat meer op het middenveld spelen. Echter is het tot nu toe vaak Lasse Schöne, Carel Eiting en dus Ziyech met afwisselend Zakaria Labyad. Van de Beek krijgt volgens Ten Hag nog genoeg kansen door de vele wedstrijden die Ajax dit seizoen zal spelen.

 

Ajax treedt zaterdagavond aan tegen Almelo, naar alle waarschijnlijkheid zal Ziyech samen met De Jong en Van de Beek op het middenveld staan, hoewel nieuwe aankoop Dušan Tadić ook nog op de mogelijke spelerslijst staat.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Teleurgestelde Van de Beek gerustgesteld door Ten Hag met basisplaats

Een korte samenvatting: Ajax-trainer Erik ten Hag heeft in de media tijdens de persconferentie duidelijkheid geschept over de toekomst van Ajacied Donny van de Beek die met een mogelijke vertrekwens rondliep, de trainer zegt dat Van de Beek gewoon tot zijn vaste kern spelers hoort..

Meest gelezen