AS Trenčín aan de haal met Feyenoord in Europees duel

10-8-2018 10:18 - Door: MaxKoehorst

AS Trenčín aan de haal met Feyenoord in Europees duel

Feyenoord is donderdagavond geheel weggevaagd in de Europese play-offs wedstrijd tegenover het Slowaakse Trenčín. De club met Nederlandse tinten was veel te sterk voor de Rotterdammers.

Vervolg: AS Trenčín aan de haal met Feyenoord in Europees duel

Feyenoord kwam geen moment lekker in de wedstrijd en binnen enkele minuten was daar al de Kroaat Antonio Mance die zijn Slowaakse werkgever op een 1-0 voorsprong schoot. Het was direct zoeken voor de mannen van Giovanni van Bronckhorst en door de afwezigheid van onder meer Robin van Persie was het dus voorin ook wat moeilijker, Gio koos voor Dylan Vente maar dat mocht vandaag helaas niet baten.

 

Waar de Nederlandse kranten eerder nog spraken van een mogelijke terugkeer op doel van Kenneth Vermeer, was het toch Justin Bijlow die op doel stond bij de Feyenoorders. Helaas kon hij zijn club niet in de wedstrijd houden; diezelfde Mance schoot net voor rust ook nog eens de 2-0 binnen en het zag er achterin ook niet al te best uit bij Feyenoord, zelfs zo matig dat net voor rust Philip Azango nog mocht tekenen voor de 3-0 en de buit voor trainer Ricardo Moniz eigenlijk al binnen was. De tweede helft was voor Feyenoord wat beter maar ook invaller Jean-Paul Boëtius kon niet voorkomen dat zijn ploeg door toedoen van Mance ook nog eens op een 4-0 achterstand kwam. Jordy Clasie en Sofyan Amrabat probeerden beide nog een slotoffensief uit te voeren maar tevergeefs.

 

Feyenoord zal in de return op donderdag 16 augustus alles moeten geven om nog verder te komen in het Europese voetbal.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Trenčín aan de haal met Feyenoord in Europees duel

Een korte samenvatting: Feyenoord is donderdagavond geheel weggevaagd in de Europese play-offs wedstrijd tegenover het Slowaakse Trenčín. De club met Nederlandse tinten was veel te sterk voor de Rotterdammers..

Meest gelezen