Michel Preud’homme: Misschien valt het balletje net onze kant op

8-8-2018 12:58 - Door: M.d.Z.

Michel Preud’homme: Misschien valt het balletje net onze kant op

Ajax en het Belgische Standard kende dinsdagavond de eerste krachtmeting, waar de Amsterdammers een 0-2 voorsprong verspeelde en met 2-2 van het veld stapte.

Vervolg: Michel Preud’homme: Misschien valt het balletje net onze kant op

De trainer van het Belgische Standard is hoopgevend naar de return van volgende week in Amsterdam, zo liet Michel Preud’homme opmaken in gesprek met Sporza. 'Als we in staat zijn om het hoofd koel te houden en niet bang zijn in Amsterdam, dan valt het misschien onze kant uit. We gaan het zeker proberen, want in de tweede helft hebben we gezien dat we Ajax pijn kunnen doen.'

 

'We zitten nog in een proces. Als je dit al kan presteren tegen een ploeg als Ajax, hen zo in moeilijkheden brengen dat ze aan de bank vragen wat ze moeten doen, dat is toch een pluspunt,' ging de oefenmeester verder.

 

Volgende week dinsdag 14 augustus is het returnduel in Amsterdam, de winnaar van het tweeluik mag naar de play offs richting de Champions League.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Michel Preud’homme: Misschien valt het balletje net onze kant op

Een korte samenvatting: Ajax en het Belgische Standard kende dinsdagavond de eerste krachtmeting, waar de Amsterdammers een 0-2 voorsprong verspeelde en met 2-2 van het veld stapte..

Meest gelezen