Jordi Cruijff moet Chinees Chongqing Dangdai Lifan FC van degradatie behoeden

8-8-2018 14:18 - Door: M.d.Z.

Jordi Cruijff wordt woensdag gepresenteerd als de nieuwe trainer van het Chinese Chongqing Dangdai Lifan FC, daar waar de club in de China competitie onderin bungelt, wil het met Cruijff degradatie voorkomen.

Vervolg: Jordi Cruijff moet Chinees Chongqing Dangdai Lifan FC van degradatie behoeden

'Ik heb voor vier maanden een fantastisch contract gekregen. Als we ons handhaven dan gaan we nog een jaar door. De club heeft er werkelijk alles aan gedaan om me binnen te halen. Ik mag zelfs mijn eigen staf van vijf man meenemen,' laat Cruijff weten die met de club degradatie moet zien te voorkomen.

 

De komst van Cruijff is te danken aan clubeigenaar Jiang Lizhang, die ook het Spaanse Granada in bezit heeft. Maar daar blijft het niet bij, de 27-jarige Lizhang heeft ook voor 60% eigenaar van het Italiaanse Parma en heeft hij een aandeel van 5% in de Amerikaanse profbasketbalclub Minnesota Timberwolves.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Jordi Cruijff moet Chinees Chongqing Dangdai Lifan FC van degradatie behoeden

Een korte samenvatting: Jordi Cruijff wordt woensdag gepresenteerd als de nieuwe trainer van het Chinese Chongqing Dangdai Lifan FC, daar waar de club in de China competitie onderin bungelt, wil het met Cruijff degradatie voorkomen..

Meest gelezen