Overmars wijst bod 40 miljoen op David Neres van AS Roma opnieuw af

8-8-2018 15:06 - Door: M.d.Z.

Overmars wijst bod 40 miljoen op David Neres van AS Roma opnieuw af

AS Roma-directeur Monchi lijkt zich niet meer bij Marc Overmars te hoeven melden, wat de Italiaanse grootmacht ziet na het bod op Ziyech nu ook het bod op op David Neres afgewezen worden.

Vervolg: Overmars wijst bod 40 miljoen op David Neres van AS Roma opnieuw af

Waar AS Roma eerder deze zomer de jongeling Justin Kluivert wist te strikken van de Amsterdammers, wil het graag doorpakken. Waar eerder de naam van Hakim Ziyech al viel, worden nu de pijlen gericht op de Braziliaan David Neres. Marc Overmars is echter niet van plan mee te werken aan een vertrek van Neres en verkoop AS Roma opnieuw een nee.

 

Waar AS Roma 40 miljoen over zou hebben voor de komst van de Braziliaan, wil Overmars onder geen enkel beding meewerken aan een transfer. Waar AS Roma snel wil handelen, heeft het nog maar een week voordat de transfermarkt daar sluit.

 

Waar AS Roma met Malcom aan de haal leek te gaan, koos de Braziliaan er toch voor om naar FC Barcelona te vertrekken. Waar de pijlen dus op David Neres werden gericht, wil Overmars niet meewerken aan een transfer. Alleen Hakim Ziyech mag nog vertrekken liet OVermars weten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Overmars wijst bod 40 miljoen op David Neres van AS Roma opnieuw af

Een korte samenvatting: AS Roma-directeur Monchi lijkt zich niet meer bij Marc Overmars te hoeven melden, wat de Italiaanse grootmacht ziet na het bod op Ziyech nu ook het bod op op David Neres afgewezen worden..

Meest gelezen