Dusan Tadic: 'We hadden het af moeten maken'

7-8-2018 23:02 - Door: NicoPeters

Ajax-speler Dusan Tadic baalde flink na het gelijkspel (2-2) in het heenduel tegen Standard Luik. Tadic blonk uit en hij scoorde de 0-2, maar Ajax gaf die voorsprong dus weg.

Vervolg: Dusan Tadic: 'We hadden het af moeten maken'

Tegen Ziggo Sport zei hij: 'Heel erg jammer. We hadden het af moeten maken toen we met 0-2 voor stonden en het duel controleerden. Daarna misten we wat kansen en lieten we ze terugkomen. Hier moeten we van leren.' 'De eerste helft was inderdaad goed, met prima momenten. Dat, en de slechte fases, moeten we analyseren om ervan te leren. Of ik het goed deed? Het gaat om het team, we moeten het samen doen. Ik kan niet zonder mijn ploeggenoten', vervolgt Tadic. Tadic was aan de andere kant echter ook wel tevreden. 'Als we de derde goal gemaakt hadden… Tsja, 2-2, wat kun je ervan zeggen. Daar hadden we vooraf misschien wel voor getekend, maar na het wedstrijdverloop niet', aldus Tadic, die tevreden is bij Ajax. 'Ik heb het prima naar mijn zin, Ajax is een mooie en grote club. We willen de Champions League halen en kampioen worden. En daar moeten we alles aan doen. De focus moet nu op Heracles en daarna volgt de return.'
◄ vorige bericht ► volgende bericht

Dusan Tadic: 'We hadden het af moeten maken'

Een korte samenvatting: Ajax-speler Dusan Tadic baalde flink na het gelijkspel (2-2) in het heenduel tegen Standard Luik. Tadic blonk uit en hij scoorde de 0-2, maar Ajax gaf die voorsprong dus weg..

Meest gelezen