WK ganger Sainsbury bij PSV herenigd met Mark van Bommel

8-8-2018 11:16 - Door: M.d.Z.

WK ganger Sainsbury bij PSV herenigd met Mark van Bommel

Trent Sainsbury keert terug in de Eredivisie, de Australische verdediger heeft een contract voor drie jaar getekend in Eindhoven bij PSV.

Vervolg: WK ganger Sainsbury bij PSV herenigd met Mark van Bommel

De 26-jarige Australische verdediger kent een verleden in de Eredivisie, waar hij in de periode 2015-2016 als een voor PEC Zwolle uitkwam. Waar de verdediger vertrok naar het Chinese Jiangsu Suning, weet PSV de verdediger nu transfervrij binnen te halen.

 

'Trent is een verdediger die we al toen hij nog bij PEC Zwolle speelde interessant vonden. Het is inmiddels een speler met behoorlijk wat internationale ervaring,' laat Technisch Manager De Jong van PSV weten op de officiele clubwebsite.

 

'Onder andere op het WK heeft hij laten zien dat hij zich uitstekend heeft ontwikkeld. Dat we hem nu transfervrij kunnen halen zien we als een buitenkans. Er wachten ons mogelijk nog wat mutaties in de verdediging. Daar hebben we nu al op geanticipeerd,' daar waar Mark van Bommel Trent Sainsbury kent van zijn WK periode bij Australie.

 

Voor de landskampioen is Sainsbury de vijfde versterking, nadat eerder Denzel Dumfries, Angeliño, Nick Viergever en Lars Unnerstall al werden binnengehaald.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

WK ganger Sainsbury bij PSV herenigd met Mark van Bommel

Een korte samenvatting: Trent Sainsbury keert terug in de Eredivisie, de Australische verdediger heeft een contract voor drie jaar getekend in Eindhoven bij PSV..

Meest gelezen