The Telegraph: Courtois komt niet meer opdagen bij Chelsea

7-8-2018 09:11 - Door: MaxKoehorst

The Telegraph: Courtois komt niet meer opdagen bij Chelsea

Thibaut Courtois lijkt niet mee te willen werken aan een langer verblijf bij Chelsea volgens diverse Engelse media. De Belgische doelman zou meerdere keren niet zijn komen opdagen en trainer Maurizio Sarri is voorbereid op een spoedig vertrek van de speler.

Vervolg: The Telegraph: Courtois komt niet meer opdagen bij Chelsea

Sarri zou met zijn Chelsea al Stoke City-doelman Jack Butland hebben bekeken, mocht Courtois inderdaad een transfer naar Real Madrid forceren. Waar Eden Hazard dus lijkt te blijven, is het voor de andere Belg in de selectie dus wel degelijk raak. Courtois zou het dus zelfs zo hard spelen dat hij aan totale werkweigering is begonnen en gewoon niet meer komt opdagen.

 

De 26-jarige doelman keepte dit WK in Rusland zeer goed en werd derde met België, de keeper zat al sinds 2011 bij Chelsea en werd ook nog een tijd uitgeleend aan Atlético Madrid. Na de uitleenperiodes keepte hij spoedig de Tsjechische keeper Petr Čech uit het doel, waarna laatstgenoemde vertrok naar Arsenal.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

The Telegraph: Courtois komt niet meer opdagen bij Chelsea

Een korte samenvatting: Thibaut Courtois lijkt niet mee te willen werken aan een langer verblijf bij Chelsea volgens diverse Engelse media. De Belgische doelman zou meerdere keren niet zijn komen opdagen en trainer Maurizio Sarri is voorbereid op een spoedig vertrek van de speler..

Meest gelezen