Aguero en Man. City pakken community Shield tegen koste van Chelsea

5-8-2018 21:12 - Door: M.d.Z.

Aguero en Man. City pakken community Shield tegen koste van Chelsea

Voor de vijfde keer in de clubgeschiedenis en het eerst sinds 2012 beslag weten te leggen om de Community Shield.

Vervolg: Aguero en Man. City pakken community Shield tegen koste van Chelsea

De Engelse landskampioen Manchester City is erin geslaagd beslag te leggen op de Engelse SuperCup, ook wel de Community Shield. De Argentijn Sergio Agüero was goed voor beide doelpunten, waar Chelsea in ieder geval stof tot nadenken heeft gekregen voordat het volgende week aan de Premier League begint.

 

Na een klein kwartier spelen wist Sergio Agüero de score al te openen, Phil Foden legde na een goede sprint de bal panklaar voor de Argentijn, die vanaf de rand 16 meter genadeloos uithaalde.

 

 

 

Voor de Argentijn was de 1-0 alweer zijn 200e in het shirt van The Citizens, waar Chelsea niks in te brengen had tegen de regerend landskampioen van Engeland. waar Man. City alleen maar dominanter werd, was het Agüero die na rust een grote kans liet liggen op de verdubbeling van de score, waarna de Argentijn daarna zijn foutje goed wist te maken.

 

De 2-0 was de doodsteek voor Chelsea, wat trouwens geen enkel moment in de wedstrijd wist te komen. Voor Man. City een goede opsteker, wat volgende week het nieuwe seizoen aftrapt tegen Arsenal, Chelsea mag naar Huddersfield Town.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Aguero en Man. City pakken community Shield tegen koste van Chelsea

Een korte samenvatting: Voor de vijfde keer in de clubgeschiedenis en het eerst sinds 2012 beslag weten te leggen om de Community Shield..

Meest gelezen