toekomst Cillessen onzeker: 'Wil gewoon veel gaan spelen'

5-8-2018 17:04 - Door: M.d.Z.

toekomst Cillessen onzeker: 'Wil gewoon veel gaan spelen'

In de Champions Cup ter voorbereiding op het nieuwe Liga seizoen, stond Cillessen tegen het Italiaanse AC Milan onder de lat. Na afloop kreeg hij vragen over zijn sportieve toekomst, waar de goalie niet te diep op wilde ingaan.

Vervolg: toekomst Cillessen onzeker: 'Wil gewoon veel gaan spelen'

In gesprek met El Mundo Deportivo liet de goalie weten: ''Ik weet niet hoe mijn toekomst eruitziet, voor mij is het deze voorbereiding belangrijk om veel wedstrijden te spelen.'

 

Waar Ter Stegen na het WK nog van vakantie geniet, mocht Cillessen tegen AS Roma, Tottenham en AC Milan onder de lat plaatsnemen in de Champions Cup. Het is alweer het derde seizoen wat begint voor Cillessen bij FC Barcelona, waar de oud Ajacied vooral meer speelminuten wil gaan maken.

 

'Ik weet niet waar mijn toekomst ligt, wel is het zo dat ik veel wedstrijden wil spelen. Het ligt ook aan de club.' Daar waar Cillessen eerder al met een transfer in verband werd gebracht, denkt Valverde dat de Nederlander gewoon aanblijft, ' 'Hij weet hoe ik over hem denk, ik hoop dat hij zich gelukkig voelt. Wij zijn blij met zijn houding en professionele insteling. Ik wil graag twee goede keepers tot mijn beschikking hebben, en dat is nu het geval.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

toekomst Cillessen onzeker: 'Wil gewoon veel gaan spelen'

Een korte samenvatting: In de Champions Cup ter voorbereiding op het nieuwe Liga seizoen, stond Cillessen tegen het Italiaanse AC Milan onder de lat. Na afloop kreeg hij vragen over zijn sportieve toekomst, waar de goalie niet te diep op wilde ingaan..

Meest gelezen