Zoet: Feyenoord kwam echt niet om te voetballen

5-8-2018 14:25 - Door: M.d.Z.

Zoet: Feyenoord kwam echt niet om te voetballen

Na afloop van de verloren Johan Cruijff Schaal verscheen PSV doelman Jeroen Zoet voor de camera's van FOX me een zuur gezicht, daar waar de doelman slechts twee strafschoppen wist te keren was dat niet genoeg.

Vervolg: Zoet: Feyenoord kwam echt niet om te voetballen

Waar de Eindhovense goalie de strafschoppen van Sam Larsson en Sofyan Amrabat wist te keren, was dit niet genoeg om de winst over de streep te trekken. 'Ik baal hiervan. Ik pak twee penalty’s en een bal in de wedstrijd zelf (een goede kans voor Tonny Vilhena, red.),' aldus de goalie.

 

Echt gevaarlijk kon Feyenoord het gehele duel niet worden, waar Zoet dat bestemeld, 'Ik denk dat wij domineerden. Feyenoord is hier niet gekomen om te voetballen. Daarom speelden ze ook met (Eric, red.) Botteghin in plaats van Sven van Beek. Wij hebben niet veel kansen gecreëerd, maar wij domineerden wel.'

 

Die één of twee kansen die we krijgen moet er dan in,' vervolgde de chagrijnige doelman. 'Je ziet dat wij vandaag het spel hebben gemaakt. Verbeterpunten zijn de ruimtes vinden en kansen creëren.'

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Zoet: Feyenoord kwam echt niet om te voetballen

Een korte samenvatting: Na afloop van de verloren Johan Cruijff Schaal verscheen PSV doelman Jeroen Zoet voor de camera's van FOX me een zuur gezicht, daar waar de doelman slechts twee strafschoppen wist te keren was dat niet genoeg..

Meest gelezen