FC Barcelona handelt snel en trekt Vidal van Bayern binnen

4-8-2018 16:32 - Door: M.d.Z.

FC Barcelona handelt snel en trekt Vidal van Bayern binnen

FC Barcelona heeft zich definitief weten te versterken met Arturo Vidal, de 31-jarige Chileense middenvelder komt over van het Duitse Bayern Munchen.

Vervolg: FC Barcelona handelt snel en trekt Vidal van Bayern binnen

Mocht Vidal de medische keuring doorkomen zonder kleerscheuren, ligt er een driejarig contract voor de Chileen klaar bij de Catalaanse grootmacht. Waar de middenvelder een blessure kende waardoor het seizoensslot aan zijn neus voorbij ging, leek een treurig afscheid voor de Chileen.

 

Maar het Italiaans Inter leek met de Chileen aan de haal te gaan, maar FC Barcelona handelde sneller en wist hem vast te leggen. Vidal wordt bij de Catalanen de opvolger van Paulinho die na een jaar alweer verkast naar China.

 

Vidal is al de vijfde versterking voor FC Barcelona, waar eerder Malcom (41 miljoen), verdediger Clément Lenglet (35,9 miljoen), middenvelder Arthur (31 miljoen) en verdediger Moussa Wagué (6 miljoen) al werden vastgelegd.

 

Voor de rest wil FC Barcelona de rest van de maand augustus de spelers Yerry Mina, Munir El Haddadi, Paco Alcácer, André Gomes en Rafinha nog willen onderbrengen bij andere clubs.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Barcelona handelt snel en trekt Vidal van Bayern binnen

Een korte samenvatting: FC Barcelona heeft zich definitief weten te versterken met Arturo Vidal, de 31-jarige Chileense middenvelder komt over van het Duitse Bayern Munchen..

Meest gelezen