Ajax in oefenduel tegen Wolfsburg onderuit, Blind kent rugblessure

4-8-2018 15:11 - Door: M.d.Z.

Ajax in oefenduel tegen Wolfsburg onderuit, Blind kent rugblessure

Ajax speelde vrijdag een oefenduel achter gesloten deuren tegen het Duitse Wolfsburg, waar een fikse nederlaag geslikt moest worden. Maar niet alleen de nederlaag viel zwaar, een rugblessure van Daley Blind was erger.

Vervolg: Ajax in oefenduel tegen Wolfsburg onderuit, Blind kent rugblessure

Het elftal van Ten Hag wist tweemaal te winnen van Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League, maar wist geen potten te breken tegen het Duitse Wolfsburg van Wout Weghorst. Waar een 0-3 nederlaag geslikt werd.

 

Halverwege de eerste helft zag Ajax routinier Daley Blind wegvallen met een rugblessure, waar de ernst van de blessure nog niet duidelijk is. Daar waar Ten Hag met Blind, Donny van de Beek, Siem de Jong en Zakaria Labyad begon aan het duel met Wolfsburg, had Ajax niks in te brengen tegen de Duitsers.

 

Halverwege de tweede helft was slecht keeperswerk van Lamprou goed voor de openingstreffer van Ignacio Camacho. Waar de goalie met zijn uitkomen ook Daley Blind meenam, moest Blind naar de kant.

 

Daarna was het Daniel Ginczek die vanaf afstand de marge verdubbelde voor de Duitsers, daarna was het slotakkoord aan Admir Mehmedi die na een te korte terugspeelbal van Wober kon profiteren.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax in oefenduel tegen Wolfsburg onderuit, Blind kent rugblessure

Een korte samenvatting: Ajax speelde vrijdag een oefenduel achter gesloten deuren tegen het Duitse Wolfsburg, waar een fikse nederlaag geslikt moest worden. Maar niet alleen de nederlaag viel zwaar, een rugblessure van Daley Blind was erger..

Meest gelezen