PSV aanvaller Luuk de Jong opnieuw aanvoerder: Kansen voor Oranje

4-8-2018 17:27 - Door: M.d.Z.

PSV aanvaller Luuk de Jong opnieuw aanvoerder: Kansen voor Oranje

Zaterdagavond gaat PSV vol de winst tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, waar Luuk de Jong ook aankomend seizoen de aanvoerdersband krijgt van Van Bommel.

Vervolg: PSV aanvaller Luuk de Jong opnieuw aanvoerder: Kansen voor Oranje

'Wat ik hier heb, is zó belangrijk voor mij,' blikt De Jong vooruit wanneer volgende week zijn vijfde seizoen begint als aanvaller van PSV. Vorig seizoen was het een verwarrend seizoen voor de aanvaller, die onder Cocu het vertrouwen kwijtraakte en ook de aanvoerdersband naar Van Ginkel zag gaan.

 

'Iedereen weet hoe de situatie een jaar geleden was. Het was de vraag of ik wel of niet weg zou gaan, en wel of niet zou spelen. Uiteindelijk heb ik me teruggeknokt. Nu kan ik ook met die band om hopelijk heel belangrijk zijn voor het team. Het is een enorme eer om aanvoerder te zijn van zo’n fantastische club. Dat heb ik in mijn tweede en derde seizoen hier ook gezegd.'

 

Waar de aanvaller pas bijtekende bij PSV, kent De Jong zijn ambitie en streven, 'We gaan spelen om de Champions League te halen en in mei zat ik ook weer bij het Nederlands elftal. Dat speelt allemaal mee. Ik voel hier zo veel vertrouwen. Hopelijk halen we het hoofdtoernooi in de Champions League, kan ik me onder meer bij bondscoach Ronald Koeman in de kijker spelen en kunnen we weer een mooi seizoen doormaken met zijn allen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV aanvaller Luuk de Jong opnieuw aanvoerder: Kansen voor Oranje

Een korte samenvatting: Zaterdagavond gaat PSV vol de winst tegen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, waar Luuk de Jong ook aankomend seizoen de aanvoerdersband krijgt van Van Bommel..

Meest gelezen