Ron Jans: Een type als Daley Blind

3-8-2018 17:05 - Door: M.d.Z.

Ron Jans: Een type als Daley Blind

Technisch Manager Ron Jans van FC Groningen lijkt nog niet te zijn uitgeshopt op de transfermarkt, daar waar de groenwitten zich nog willen versterken met een verdediger.

Vervolg: Ron Jans: Een type als Daley Blind

Waar FC Groningen in eerste instantie haar pijlen richtte op een rechtsback, gaat het nu vooral om een linkervleugelverdediger. 'Of eigenlijk het liefst een linkspoot die ook op rechts uit de voeten kan of een rechtsback die ook aan de andere kant kan spelen. Een type Daley Blind,' laat Jans weten in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

 

'Het moet inderdaad wel binnen de financiële mogelijkheden passen en die zijn niet zo groot,' vervolgt Jans. 'Dat bemoeilijkt de zoektocht. Het zou veel gemakkelijker speuren zijn met een goed gevulde portemonnee, maar dat is nou eenmaal niet de situatie bij ons. Desalniettemin is het een aandachtspunt, want we vinden dat we een back te kort komen.'

 

Afgelopen seizoen eindigde FC Groningen op een teleurstellende 12e plek en begint het volgende week aan het nieuwe seizoen met een duel tegen Vitesse, waarna nog een week later het eerste thuisduel tegen Willem II op de rol staat.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ron Jans: Een type als Daley Blind

Een korte samenvatting: Technisch Manager Ron Jans van FC Groningen lijkt nog niet te zijn uitgeshopt op de transfermarkt, daar waar de groenwitten zich nog willen versterken met een verdediger..

Meest gelezen