AS Roma heeft 40 tot 50 miljoen over voor komst David Neres

3-8-2018 15:23 - Door: M.d.Z.

AS Roma heeft 40 tot 50 miljoen over voor komst David Neres

Het lijkt erop dat Ajax nog steeds rekening moet houden met een vertrek van de Braziliaan David Neres. Waar de Romeinen zich in Amsterdam hebben gemeld.

Vervolg: AS Roma heeft 40 tot 50 miljoen over voor komst David Neres

het Braziliaanse UOL Esporte meldt vrijdag dat beide clubs vrijdagmiddag om 13.00 om tafel gaan zitten om te spreken over een eventuele transfer van de Braziliaan. AS Roma ziet in David Neres nog steeds een opvolger voor de vertrokken Malcom die naar de Catalaanse grootmacht is vertrokken.

 

AS Roma zou een bod van 40 miljoen euro overhebben voor David Neres, waar dat bedrag aardig kan oplopen naar de 50. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen deze maand, heeft São Paulo overigens recht op solidariteitsbijdrage van 3,5 procent en een doorverkooppercentage van 20 procent.

 

In januari 2017 kwam Neres voor twaalf miljoen euro over van het Braziliaanse Sao Paulo, waar hij nu voor het viervoudige kan worden doorverkocht.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

AS Roma heeft 40 tot 50 miljoen over voor komst David Neres

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat Ajax nog steeds rekening moet houden met een vertrek van de Braziliaan David Neres. Waar de Romeinen zich in Amsterdam hebben gemeld..

Meest gelezen