Diks sluit terugkeer naar Eredivisie niet uit

3-8-2018 15:02 - Door: NicoPeters

Diks sluit terugkeer naar Eredivisie niet uit

Kevin Diks speelde het afgelopen seizoen bij Feyenoord, dat hem huurde van Fiorentina, en hij had het niet altijd even makkelijk bij Feyenoord. De 21-jarige rechtsback kijkt wel met een goed gevoel terug op zijn periode in Rotterdam.

Vervolg: Diks sluit terugkeer naar Eredivisie niet uit

'Vooral het jaar bij Feyenoord heeft me heel goed gedaan. Ik heb het daar mentaal en fysiek een paar maanden moeilijk gehad, belandde ook op de bank, maar uiteindelijk heb ik best veel gespeeld en een goed half jaar gedraaid. Ik ben daardoor groter, sterker en volwassener geworden. Ik heb in die periode gemerkt dat ik een karakterjongen ben. Ik kom overal bovenop’, zei Diks tegen De Stentor.

Diks denkt dat hij dit seizoen kan doorbreken bij Fiorentina. ‘Dat merk ik deze voorbereiding. Ik kom anders binnen. Na de voorbereiding neemt Fiorentina een besluit.’ Mocht het anders lopen en hij weer verhuurd mogen worden, dan keert hij mogelijk weer terug naar Nederland.

‘De Eredivisie? Ik ben er nog niet op uitgekeken hoor. Ik kan nog veel leren in Nederland. Maar dat kan in Italië ook. Italianen schakelen veel met systemen. Dat tactische ligt mij wel. Ik zit lekker in mijn vel en hoop de trainer te overtuigen’, aldus de oud-speler van Vitesse.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Diks sluit terugkeer naar Eredivisie niet uit

Een korte samenvatting: Kevin Diks speelde het afgelopen seizoen bij Feyenoord, dat hem huurde van Fiorentina, en hij had het niet altijd even makkelijk bij Feyenoord. De 21-jarige rechtsback kijkt wel met een goed gevoel terug op zijn periode in Rotterdam..

Meest gelezen