Verbeek over Jordy Clasie: Nee, dat zie ik niet voor me

3-8-2018 17:00 - Door: NicoPeters

Verbeek over Jordy Clasie: Nee, dat zie ik niet voor me

Volgens Gertjan Verbeek gaat Feyenoord dit seizoen geen kampioen worden. Volgens de clubloze trainer, eerder ook trainer van Feyenoord, zijn Ajax en PSV een stuk beter.

Vervolg: Verbeek over Jordy Clasie: Nee, dat zie ik niet voor me

‘Feyenoord is kansloos in de titelrace en moet strijden voor The best of the Rest. Ik zie ze ook niet de Johan Cruijff Schaal winnen bij PSV’, zei Verbeek tegen ELF Voetbal. Er zit weinig diepgang in de selectie van Feyenoord, zo meent Verbeek. ‘Bij Feyenoord heb je ook vooral jongens die de bal altijd maar in de voeten willen hebben: Berghuis, Larsson, Van Persie, Jörgensen. Er zit weinig verrassing en variatie in het spel.’

De van Southampton gehuurde Jordy Clasie zal niet veel toevoegen denkt Verbeek. ‘De laatste jaren hebben we hem niet meer gezien. Bij Southampton liep het niet en ook bij Club Brugge was hij geen basiskracht. En nu moet hij als leider Feyenoord naar prijzen leiden? Nee, dat zie ik niet voor me’, aldus Verbeek.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Verbeek over Jordy Clasie: Nee, dat zie ik niet voor me

Een korte samenvatting: Volgens Gertjan Verbeek gaat Feyenoord dit seizoen geen kampioen worden. Volgens de clubloze trainer, eerder ook trainer van Feyenoord, zijn Ajax en PSV een stuk beter..

Meest gelezen